Wil je meer leren over wijn?

Met een online wijnproeverij of wijnworkshop wordt wijn drinken nog leuker!

Je hoeft geen vinoloog of professional te zijn om wijn te kunnen proeven. Met een online wijnproeverij of wijnworkshop wordt wijn drinken al een heel stuk leuker. Ik zorg ervoor dat je steeds beter een keuze kunt maken wanneer je in een wijnwinkel bent of voor het wijnschap in de supermarkt staat. Er zijn diverse methodes om stap voor stap wijn te proeven. Deze methodes geven vorm aan wijnproeven, zodat je een wijn beter leert kennen en herkennen.

(Online) Wijnproeverij of workshop

Ik wil je over wijn vertellen, ik wil mijn enthousiasme delen en je laten proeven van wijnen die ik interessant vind. Het liefste doe ik dit in mijn eigen wijnlokaal of op locatie, maar nu dit niet kan is een online proeverij of workshop een heel leuk alternatief.

Wat gaan we doen?

We gaan leren over de techniek van het proeven, heel in het kort in op de geschiedenis van wijn en wijnmaken. En we proeven 4 wijnen en ik zal de achtergrond van deze wijn toelichten.

Aan de hand van je bestaande kennis over wijn kunnen we het niveau van de workshop bepalen. Een sessie wordt online gehouden en duurt tussen de 1,5 en 2 uur.

Hoeveel kennis heb je al?

🍷 niveau

Je weet nog niet zoveel over wijn maar wilt er graag wat meer over leren.

🍷🍷 niveau

Je weet al aardig wat over wijn en vind het leuk om er meer over leren en je kennis te verbreden met nieuwe wijnfeitjes.

🍷 🍷 🍷 niveau

Je bent een gevorderde wijndrinker en wil graag verdieping van je kennis en hebt altijd honger naar iets nieuws uit de wijnwereld.

Online wijnproeverij of workshop
Online wijnproeverij of workshop

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Wat kost een proeverij of workshop?

Prijs

EUR 49,95 per 2 personen

Uiteraard maak ik ook pakketjes voor 1 persoon: EUR 24,95

Wat krijg je hier voor

  • 4 proefflesjes (250) met wijn, dit is voldoende voor 4 glazen wijn per persoon
  • Aromawiel
  • Proefformulieren
  • Ik stuur je een link voor een online zoom-meeting

Wanneer

Elke vrijdag- en zaterdagavond.

Minimum aantal deelnemers is 4 personen.

Groepen

Ik kan ook een wijnproeverij op maat aanbieden voor een groep, laat mij weten wat je wensen zijn. Ook ten aanzien van het gewenste niveau en ik zal je een voorstel doen.